BURSİYER ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

2023-2024 eğitim öğretim döneminde Vakfımızdan burs alan öğrencilerimizin; 2023-2024 eğitim öğretim bahar döneminde de burslarının devam edip etmeyeceğinin belirlenebilmesi için burs alan öğrencilerimizin aşağıda belirtilen evrakları 04.03.2024 Pazartesi gününe kadar uzatılmış olup, söz konusu evrakları Sıtkı Koçman Vakfına ait skvportal.mu.edu.tr adresine giriş yaparak (pdf formatında) yüklemeleri gerekmektedir. Evraklarını belirtilen tarihe kadar yüklemeyen öğrencilerimizin bursları iptal edilecektir.

Gerekli Belgeler;

1. Öğrenci Belgesi (Islak İmzalı ya da E-İmzalı): Bahar Dönemine kayıt yaptırdıklarına dair Öğrenci Belgesi ıslak imzalı ya da e-imzalı çıktısı (Kayıt yenilenmesi yapıldıktan sonra)
  2. Transkript Belgesi (Islak İmzalı ya da E-İmzalı): Transkriptlerinin ıslak imzalı ya da e-imzalı (Bütünleme notları girilmiş en son haliyle)
  3. Disiplin Cezası Belgesi (Islak İmzalı ya da E-İmzalı): Disiplin cezası alıp almadıklarını gösteren belge (öğrenci belgelerine kaşe ile yazdırabilirler)
  4. Burs Alma Yazılı Beyan Belgesi (Islak İmzalı ya da E-İmzalı): Başka yerden burs alıp almadıklarının, (Bursiyer öğrencinin Yazılı Beyan dilekçesi)
  5. Mezuniyet Belgesi (Islak İmzalı ya da E-İmzalı): Mezun olmuş ise mezun durumunu gösteren belge
  6. Kayıt Dondurma Belgesi (Islak İmzalı ya da E-İmzalı): Okul Kaydını dondurduğunu gösteren belge
  7. İlişik Kesme Belgesi (Islak İmzalı ya da E-İmzalı): Okul ile ilişiği kesilmiş ise durumu gösterir belge
  8. Lisansüstü Danışman Raporu Belgesi (Islak İmzalı ya da E-İmzalı): Yükseklisans ve doktora bursiyer öğrencilerinin yukardakilere ek olarak ayrıca danışman raporu
  9. Lisansüstü Çalışma Durumu Beyan Belgesi (Islak İmzalı ya da E-İmzalı): Yükseklisans ve doktora bursiyer öğrencilerinin yukardakilere ek olarak ayrıca herhangi bir işte çalışıp çalışmadıklarına dair kendilerinden yazılı beyanlarının gönderilmesi gerekir.

SKV PORTAL GİRİŞ VE BELGE YÜKLEME İŞLEMLERİ

1. Adım: Giriş

skvportal.mu.edu.tr adresine kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yapabilirsiniz. Kullanıcı adınızı bilmiyorsanız “Kullanıcı Adı Öğren” linkine tıklayarak T.C. Kimlik Numaranızla kullanıcı adınızı öğrenebilirsiniz. Yine aynı şekilde “Parolamı Unuttum?” linkine tıklayarak yeni bir parola belirleyebilirsiniz.

1. Adım: Belge Yükle

Sisteme giriş yaptıktan sonra “Belge Yükle” menüsüne tıklayarak istenen belgeleri yükleyebilirsiniz. Belgeleri yükledikten sonra sayfanın en altında bulunan “KAYDET” butonuna tıklamayı unutmayınız.

SITKI KOÇMAN VAKFI