Sıtkı Koçman Vakfı 2022 - 2023 Burs Sonuçları (Yeni Kazananlar ve Devam Edenler )

SITKI KOÇMAN VAKFI BURS SONUÇLARI

(YENİ KAZANANLAR)

(2022 - 2023)

ÖNEMLİ!!  LÜTFEN DİKKATLE OKUYUNUZ….

Vakfımıza burs başvurusunda bulunan ve bursu devam eden öğrencilerimizin burs başvurularının kabulü ile devamı açısından  KYK  durumunu gösteren belgelerini (Burs yada Öğrenim Kredisi alıp almadıklarını) 21.12.2022 Çarşamba günü Saat:15:00’ e kadar elden yada skv@mu.edu.tr adresine göndermeleri rica olunur.

Not: Kredi durumunu gösteren belgeyi veren öğrencilerimiz bu mesajı dikkate almamalıdırlar.

Sıtkı Koçman Vakfı’ndan 2022-2023 eğitim öğretim dönemi yeni burs kazanan öğrencilerimiz ile ilgili olarak;

1- Vakfımızdan yeni burs kazanan; Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi  Muğla Merkez ve diğer ilçelerinde okuyan öğrencilerimizin Vakıflar Bankasından hesapları Vakfımız tarafından açtırılacak olup, 30.12.2022 tarihinde itibaren Vakıfbank Muğla Şubesinden (Muğla Merkez ve Ula İlçesinde okuyan öğrencilerimiz)  kartlarını alabilirler, diğer Muğla İlçelerinde okuyan bursiyer öğrencilerimizde bulundukları ilçedeki Vakıflar Bankası şubesinden talep ederek (Merkez şubeden ilçeye gönderilecek) bankamatik kartlarını alabilirler.

2.  Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi  dışında diğer Üniversitelerde okuyan yeni burs kazanan öğrencilerimizin de Vakıflar bankasından hesap numaraları Vakfımız tarafından açtırılacak olup bulundukları illerdeki Vakıflar Bankası şubelerinden  talep ederek kartlarını bulundukları şehire isteyerek bankamatik kartlarını alabilirler.

3. SKV bursundan başka herhangi bir kurum veya kuruluştan karşılıksız (Başbakanlık, TEV, Belediyeler, Milli Eğitim, Ticaret Odaları vs.) burs kazananlar durumlarını yazılı olarak bildirmek veya bir bursu tercih etmek zorundadırlar. Aksi takdirde ödenen SKV bursu % 50 fazlasıyla geri alınır.

2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı Burs Miktarlarımız:

Önlisans ve Lisans Aylık             : 850,00 TL

Önlisans ve Lisans Aylık             : 900,00 TL (Genel Not Ortalaması 2,50 ve üzeri olanlar için)

Yükseklisans ve Doktora Aylık   : 950,00 TL

Sıtkı Koçman Vakfı 2022 - 2023  Burs Sonuçları (Yeni Kazananlar) için tıklayınız.

Sıtkı Koçman Vakfı 2022 - 2023  Bursu Devam Edecek Öğrenciler için tıklayınız.