Sıtkı Koçman Vakfı Burs Sonuçları

(2023-2024)

ÖNEMLİ!!  LÜTFEN DİKKATLE OKUYUNUZ….

Sıtkı Koçman Vakfı’ndan 2023-2024 eğitim öğretim dönemi yeni burs kazanan öğrencilerimiz ile ilgili olarak;

1- Vakfımızdan yeni burs kazanan; Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi  Muğla Merkez ve diğer ilçelerinde okuyan öğrencilerimizin Vakıflar Bankasından hesapları Vakfımız tarafından açtırılacak olup, 06.12.2023 tarihinde itibaren Vakıfbank Muğla Şubesinden (Muğla Merkez ve Ula İlçesinde okuyan öğrencilerimiz)  kartlarını alabilirler, diğer Muğla İlçelerinde okuyan bursiyer öğrencilerimizde bulundukları ilçedeki Vakıflar Bankası şubesinden talep ederek (Merkez şubeden ilçeye gönderilecek) bankamatik kartlarını alabilirler.

2.  Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi  dışında diğer Üniversitelerde okuyan yeni burs kazanan öğrencilerimizin de Vakıflar bankasından hesap numaraları Vakfımız tarafından açtırılacak olup 06.12.2023 tarihinden itibaren bulundukları illerdeki Vakıflar Bankası şubelerinden  talep ederek kartlarını bulundukları şehire isteyerek bankamatik kartlarını alabilirler.

3. SKV bursundan başka herhangi bir kurum veya kuruluştan karşılıksız (Başbakanlık, TEV, Belediyeler, Milli Eğitim, Ticaret Odaları vs.) burs kazananlar durumlarını yazılı olarak bildirmek veya bir bursu tercih etmek zorundadırlar. Aksi takdirde ödenen SKV bursu % 50 fazlasıyla geri alınır.

Sıtkı Koçman Vakfı’ndan 2023-2024 eğitim öğretim dönemi burs sonuçları için tıklayınız.

Sonuçlarınızı sisteme giriş yaptıktan sonra "Başvuru Sonuçlarım" menüsü aldında görebilirsiniz.